Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketwaardering

Pakket KING Accountancy
Omschrijving Accountancy software
Leverancier Bjorn Lunden
Prijsmodel KING Accountancy kent 4 bundels. Deze zijn speciaal afgestemd op de behoeften en daarbij benodigde functionaliteiten van de accountant.
Waardering pakket Positief Negatief Aantal stemmen [ 4 ] / Waardering gemiddeld [ 3.75 ]

Gegeven mening(en) over het pakket Waardering voor (cijfer van 1-10)
Let op de dure en onnodige modules! Zelf bleken wij na vele jaren modules te hebben die wij niet gevraagd hadden. Opzeggen is alleen mogelijk minimaal 3 maanden voor afloop van het contract, ook bij opzegging van een module en verder wel gebruik van imuis. M.i. erg klantonvriendelijk als je al meer dan 10 jaar klant bent.
Marja / Datum: 13-04-2018
Documentatie 2
Bedieningsgemak / gebruik
Prijs/prestatie (kosten) 4
Service door leverancier 2
Functionaliteit pakket 4
Totaalcijfer 3
Ik ben heel erg tevreden over iMUIS Online. Vorig jaar gestart met mijn onderneming en via via terecht gekomen bij MUIS Software. Ik maak facturen, heb de bankkoppeling met de Rabobank en ik doe de btw-aangifte in iMUIS Online. In het begin heb ik wel even moeten wennen aan de hoeveelheid functionaliteiten omdat ik niet een boekhoudkundige achtergrond heb. Maar nu ik inmiddels de weg in het programma ken, werkt het ontzettend prettig. De medewerkers op de supportafdeling zijn altijd vriendelijk en bereid je te helpen.
Daniëlle van der Hoeven / Datum: 15-11-2017
Documentatie 8
Bedieningsgemak / gebruik 8
Prijs/prestatie (kosten) 9
Service door leverancier 10
Functionaliteit pakket 10
Totaalcijfer 9
Op het moment dat BC failliet ging kregen we van de ene op de andere dag de optie om naar imuis over te stappen en deze gratis uit te proberen. Aangezien mijn boekhouder ook overging heb ik daar gebruik van gemaakt, maar tevoren wel besproken of we eventueel konden verhuizen indien het pakket niet beviel. Het pakket bevalt absoluut niet. Het is gebruiksonvriendelijk, van een balans hebben ze nog nooit gehoord, onoverzichtelijk, kortom een ramp voor een kleine zelfstandige. We willen dus overstappen naar een ander pakket. Nu blijkt echter dat ze mijn administraties gewoon gevangen houden. Export mogelijkheid is er wel, maar wordt niet geboden. Men vindt dat ik dan maar een kijkfunctie op het pakket moet aanhouden voor de komende jaren zodat ik blijf voldoen aan de voorwaarden van de belastingdienst. Helaas kan ik alleen concluderen dat ik ben opgelicht en ga nu juridische stappen proberen om mijn administratie veilig te kunnen stellen.
Pegasos / Datum: 10-11-2017
Documentatie 1
Bedieningsgemak / gebruik 1
Prijs/prestatie (kosten) 1
Service door leverancier 1
Functionaliteit pakket 1
Totaalcijfer 1
wat een spijt heb ik dat ik begonnen met met Imuis online. Aan elkaar geknoopte en niet goed uitontwikkelde functionaliteit, geen documentatie, een helpdesk die de problemen niet echt oppakt, waardeloze communicatie. Kortom een grote bak ellende die mij veel te veel tijd kost. Mijn accountant werkt met Imuis, vandaar de keuze maar ik ben er echt absoluut niet blij mee.
Nijman / Datum: 16-06-2017
Documentatie 1
Bedieningsgemak / gebruik 2
Prijs/prestatie (kosten) 3
Service door leverancier 1
Functionaliteit pakket 2
Totaalcijfer 2

U kunt onderstaand uw mening opgeven over het pakket (NIET bestemd voor leveranciers van het pakket).

Let op:
Als u een reactie opgeeft gaan wij er vanuit dat u een geregistreerde gebruiker bent van dit pakket.
Wij behouden ons het recht voor dit laatste te controleren, i.v.m. de betrouwbaarheid van de informatie op onze website.

Na uw opgave ontvangt u automatisch een e-mail ter controle. Na bevestiging van die e-mail wordt uw reactie opgenomen en zichtbaar.

(Alleen de eerste 500 tekens worden opgeslagen)
(zoals getoond aan bezoekers, desgewenst bedrijfsnaam, maar niet anoniem)
(Aan dit emailadres wordt een e-mail ter controle gezonden. Dit adres is niet zichtbaar voor andere bezoekers.)

Uw toelichting




Onerzoeksbureau GBNED