Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Branche ZZP'ers en klein MKB > Raadplegen pakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 24-12-2023
Pakket WIZZkit
Omschrijving Relatiebeheer, Agenda, Facturatie, Correspondentie, KM-registratie, Voorraadbeheer, Opdrachtenplanning, Workflowmanager, etc.
Leverancier WIZZ software en service
Detailinformatie leverancier...
Website WIZZkit
Prijsmodel
Taal pakket NL
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Microsoft Windows
Pakketsoorten - Boekhoudsoftware
- Document- / informatiemngt (DIS)
- Digitaal dossierbeheer
- Factureren
- Planning software
- Relatiebeheer (CRM)
- Urenadministratie
- Voorraad, artikel-, assortimentsbeheer
- Workflow Management systemen (WMS)
Branches Dienstverlening > Algemeen
Dienstverlening financieel > Algemeen
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Relatiebeheer
De module Relatiebeheer vormt de basis voor alle andere los verkrijgbare modules. Beheer uw klanten en contactpersonen op een overzichtelijke manier. Leg makkelijk dossiers aan over uw klanten m.b.v. dossiersjablonen.
Facturatie
Beheer uw uitgaande en ingekomen facturen. Overzicht over alle openstaande facturen en herinneringen. Financiële overzichten zoals: BTW-overzicht, Omzet/Kosten/Resultaat, Afschrijvingen.
Agenda
Beheer afspraken (zakelijk en privé) van meerdere medewerkers. Facturatie op basis van afspraken in de agenda. Verschillende urenoverzichten. Automatisch bijhouden van afspraaktegoeden (bijvoorbeeld een tienrittenkaart).
Correspondentie
Persoonlijke mailing via E-mail. Persoonlijke mailing per post (bulkbrieven) Gepersonaliseerde brieven aanmaken op basis van sjablonen (bijvoorbeeld een welkomstbrief, fax, offerte of opdrachtbevestiging, etc.) Vastleggen van alle contactmomenten met uw klant.
Kilometerregistratie
Bijhouden van gereden kilometers (zakelijk, woon-werk en privé). Opslaan van regelmatig terugkerende routes Statistisch overzicht van de gereden kilometers over een opgegeven periode.
Voorraadbeheer
Met de module voorraadbeheer beheer je eenvoudig jouw artikelenbestand en kunnen artikelen snel aan een factuur worden toevoegen. De actuele artikelvoorraad wordt automatisch bijgehouden.
Opdrachtenplanning
De module Opdrachtenplanning biedt de mogelijkheid om wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse opdrachten te plannen. Een opdracht kan een meerdere taken omvatten. Opdrachtplanning is ideaal voor beveiligingsbedrijven, schoonmaakbedrijven, opleidingsinstituten, etc.
Workflowmanager
De workflowmanager biedt de mogelijkheid om belangrijke bedrijfsprocessen vast te leggen in een procesdiagram. Voor iedere stap in het proces kan een taak worden aangeboden die vervolgens bepaalde functies in de WIZZkit opstart. De workflowmanager genereert één voor één de taken die door de medewerker(s) kunnen worden uitgevoerd. Er kan hierdoor nooit meer een processtap worden vergeten. T
Extra opties
Zie: http://www.wizz-software.nl/extra-opties

Profiel pakket
WIZZkit - Complete administratiesoftware voor MKB, ZZP en praktijken!


De WIZZkit is een softwarepakket dat voornamelijk gericht is op kleinere bedrijven die werkzaam zijn in de dienstverlening.


Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en vooral het gemak in van een goed opgezette administratie. Het kost namelijk veel tijd en geld wanneer dit niet vanaf het begin adequaat wordt opgezet.

De WIZZkit is volledig Nederlandstalig


De WIZZkit wordt geleverd in losse geïntegreerde modules zoals: relatiebeheer, dossierbeheer, facturatie, agenda, correspondentie, kilometerregistratie, voorraadbeheer en opdrachtenplanning.

Het is flexibel en gebruiksvriendelijk opgezet en biedt diverse mogelijkheden om de eigen manier van werken te ondersteunen. Zo is het mogelijk om afspraken in de agenda automatisch te factureren of de facturen handmatig aan te maken. Het is in staat om direct een duidelijk overzicht te verschaffen van de lopende zaken die aandacht behoeven en van de omzet, kosten en resultaat per periode.

Kijk a.u.b. voor gedetailleerde informatie op de website: www.wizz-software.nl


Onerzoeksbureau GBNED