Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Raadplegen pakketgegevens

Branche ZZP'ers en klein MKB > Raadplegen pakketten > Raadplegen pakketgegevens

Datum bijgewerkt 10-01-2023
Pakket newbase
Omschrijving Uitgebreide EN eenvoudige ERP business software
Leverancier Newbase BV
Detailinformatie leverancier...
Website newbase
Prijsmodel
Taal pakket NED
Waardering pakket Positief Negatief Geef als eerste uw mening over dit pakket...
 
Besturings systemen Browser (webbased)
LINUX
Macintosh os
Sun Solaris
Microsoft Windows
Pakketsoorten - Declaraties en urenregistratie
- Digitaal dossierbeheer
- Factureren
- Relatiebeheer (CRM)
- Urenadministratie
- Verhuurregistratie software
- Voorraad, artikel-, assortimentsbeheer
- Werkorderadministratie
Branches
 
Voor bedrijfsgrootte  
Klein (MKB) (1-5 gebruikers)
Midden (MKB) (5-50 gebruikers)
Groot (>50 gebruikers)
Internationaal
 
Installatiemodel  
Lokaal uitleg
SAAS uitleg
Via terminal server uitleg
Webbased uitleg

Modules pakket
Projecten
De projecten module van Newbase is zeer uitgebreid. Alle informatie rondom een project gekoppeld, van project verslagen, voortgang, voor- & nacalculatie, tot en met een project agenda. Tevens zijn er meerdere projecten te definiëren, van klant projecten, interne projecten tot en met marketing projecten. Alles volledig geïntegreerd met de tijdschrijfmodule, alsmede de financiële integratie.
Verkoop
Vervolgens bepaal je welke functionaliteiten je uit wilt delen aan gebruikers in het kader van verkoop. Van verkooplead tot en met de verkoop factuur. Je kunt gebruik maken van de producten & diensten module om snel tot je offerte te kunnen komen, en in de taal die je wilt hebben. Alles volledig geïntegreerd met alle modules van newbaseonline.nl.
Intern
Intern dient je organisatie ook gestroomlijnd te blijven. Met behulp van de HRM (personeelszaken) module, waarin een complete log kan worden bijgehouden, alsmede het smoelenboek (leer je collega's kennen) kan elke HRM afdeling mee uit de voeten. Dit gecombineerd met kennis modules, centrale agenda's. het vastleggen van meetings etc. structureer je ook met newbaseonline.nl intern.
Service & support
Zodra je verkoop opdrachten hebt binnengehaald, al dan niet in combinatie met een projecten administratie, bestaat er de mogelijkheid om aan de hand van service aanvragen (eventueel in combinatie met servicecontracten), service offertes op te stellen, alsmede service opdrachten, service rapporten & facturen. Zo blijven je klanten in het after sales traject ook tevreden.
Logistiek
Voorraad beheer op orde. Alle bestellingen worden verwerkt in de goederen ontvangsten module van newbaseonline.nl. En alle verkoop opdracht gerelateerde goederen uitgifte worden aan de hand van pakbonnen netjes geregistreerd. Dit alles natuurlijk in combinatie met voorraad verwerking. Vanaf nu weet de afdeling verkoop precies wat ze wel kunnen verkopen, en wanneer!
Inkoop
Verkopen binnen newbaseonline.nl is volledig geïntegreerd. Heb je ook inkoop opdrachten te doen, maak dan gebruik van de inkoop aanvraag & inkoop opdrachten module. Aan de producten & diensten zijn meerdere leveranciers te koppelen, dus verkoop order gerelateerd bestellen, of op voorraad bestellen, gebruik makend van product sjablonen, is een fluitje van een cent!
Producten & diensten
Al je producten & diensten integreren met newbaseonline.nl. Maak gebruik van omschrijvingen in meerdere talen, alsmede meerdere valuta mogelijkheden. Stel je product & dienst samen uit andere producten en diensten. Volledig geïntegreerd met de financiële modules van newbaseonline.nl. In combinatie met de module logistiek heb je gelijk je voorraad op orde!
Administratie
Binnen newbaseonline.nl worden alle opbrengsten & kosten geboekt, al dan niet gekoppeld aan de projecten administratie. Het complete verkoopboek (debiteuren & verkoop facturen), alsmede het inkoopboek (crediteuren & inkoop facturen) wordt volledig geboekt in newbaseonline.nl. En natuurlijk volledig geïntegreerd met Twinfield, de grootste web-dienst voor online boekhouden in Europa
CRM - relatiebeheer
Waar je mee gaat beginnen, is CRM - relatiebeheer. Je kunt per gebruiker bepalen welke functionaliteit deze nodig heeft. Van taken, notities tot en met correspondentie, integratie met jouw eigen MS Exchange server of gebruik maken van een hosted MS Exchange dienst, tot en met een complete concurrentie module. Jij bepaalt zelf welke functionaliteiten je uit wilt delen aan gebruikers.

Profiel pakket
-


Onerzoeksbureau GBNED