Softwarepakketten.nl

Agenda

Hoe maak ik onze bedrijfsprocessen succesvol digitaal?

Datum 20-09-2017
Duur 10.00 13.00 uur
Plaats Woerden
Locatie Vijzelmolenlaan 2

 

Wilt u weten hoe u zorgt voor een succesvolle digitalisering van uw bedrijfsprocessen? Of welke rol goed documentbeheer speelt in de samenwerking tussen disciplines en in het borgen van de kwaliteit van het werk van u en uw collega's?

Ervaringsdeskundigen Matthijs de Zoeten (Manager ICT) en Ronald Rens (Extern projectmanager) vertellen hoe Baker Tilly Berk digitaal werken heeft aangepakt.

Tijdens het seminar ‘Digitaal werken in de accountancy’ hoort u onder meer waarom Baker Tilly Berk koos voor DigiOffice van IDB Groep als applicatie voor documentbeheer.

Ook krijgt u tips hoe u het selecteren van een softwarepakket het beste kunt doen. In een introductie maakt u kennis met IDB Groep. Via een korte demo ervaart u bovendien op laagdrempelige wijze de basisprincipes van DigiOffice

Het seminar is op woensdagmorgen 20 september aanstaande van 10.00 – 13.00 uur (inclusief lunch).

U kunt zich hier aanmelden.

Contact
http://www.seminardigitaalwerken.nl/contact.html 

Sprekers

Matthijs de Zoeten is Manager ICT bij Baker Tilly Berk. Dit doet hij sinds 2015. Daarvoor heeft hij 15 jaar gewerkt bij De Hypotheker in verschillende rollen, waarvan de laatste 8 jaar als IT Manager. Zijn werkzaamheden voor Baker Tilly Berk bestaan naast het aansturen van de ICT afdeling uit het marketfit houden van de infrastructuur en key-applicaties. In het traject van de digitalisering van bedrijfsprocessen is hij verantwoordelijk voor het vertalen van de businesswensen naar haalbare oplossingen, om deze vervolgens te implementeren.

Ronald Rens werkt als zelfstandig projectmanager voor diverse opdrachtgevers. Sinds januari 2016 is hij actief als projectmanager voor Baker Tilly Berk. In die rol is hij verantwoordelijk voor het project DigiOffice. In het verleden heeft Ronald ruim 10 jaar gewerkt als Serviceline manager en projectmanager voor ICT Dienstverlener Ciber Nederland en 10 jaar bij ABAB Accountants als informatie analist

Mario van Nierop is een gedreven pleitbezorger van en spreker over digitaal werken en de achterliggende technologie. Op enthousiaste wijze vertaalt hij de inhoud naar zeer concrete praktijkvoorbeelden. Hij neemt daarin zijn jarenlange kennis en ervaring met de bits en bytes mee.

Bob Swart heeft door zijn achtergrond als bedrijfskundige een scherp oog voor effectieve en efficiënte werkwijzen in bedrijfsprocessen. Voor leveranciers is hij in diverse branches actief geweest. Daarnaast heeft hij als afnemer meerdere verbeterprojecten meegemaakt. Bij IDB Groep zet hij die kennis en ervaring over invoering en verandering altijd in bij de advisering van organisaties. Hiermee krijgen zij de juiste en meest geschikte digitale werkomgeving voorgesteld.

Organisator IDB Groep
Website http://www.seminardigitaalwerken.nl/


Onerzoeksbureau GBNED