Softwarepakketten.nl

Software nieuws

ACTNOVUM op Business Software Event 2017

Plaatsingsdatum 01-09-2017
Berichtdatum 1 september 2017

Bedrijven uit de industrie en de handel staan voor uitdagingen als: meerwaarde leveren met complexere producten, samenwerking met meer partijen, kortere doorlooptijden, toenemende wensen vanuit de klant en toenemende concurrentie. Om optimaal te presteren en groei en kwaliteit te bereiken, is slimme business software voor de maakindustrie een onmisbaar strategisch instrument. 

Voor kwaliteitsmanagement nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken op donderdag 28 september 2017. Wij tonen u met plezier de voordelen van onze oplossing om aantoonbaar kwaliteit- arbo en milieumanagement efficiënt en gemakkelijk te maken. U krijgt een korte impressie van onze Cloudapplicatie ISO2ACT.
• snel melden
• efficiënt documenteren
• helder informeren
• resultaatgericht acteren
• aantoonbaar verbeteren

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM)
Bronvermelding ACTNOVUM
Internet URL http://www.actnovum.nl

Terug

13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED