Softwarepakketten.nl

Software nieuws

SnelStart koppelt met TriFact365 voor volledig automatische factuurverwerking

Plaatsingsdatum 10-08-2017
Berichtdatum 10 augustus 2017

Het aantal oplossingen, dat direct koppelt met de online administratie in SnelStart groeit. Sinds kort koppelt ook TriFact365 met de web API van SnelStart.

TriFact365 levert een moderne realtime cloudoplossing voor de verwerking van verkoopfacturen, inkoopfacturen en bonnetjes. De webapplicatie werkt met een zelflerend algoritme, die binnen een paar seconden een boekingsvoorstel aanbiedt op basis van de ingevoerde factuur. Trifact365 staat in de markt bekend om de combinatie van eenvoudige implementatie, uitstekende support en een hoog gebruiksgemak.

Naast het aanleveren van de boekingen biedt TriFact365 als aanvulling op SnelStart ook uitgebreide autorisatiemogelijkheden. De documentenstroom binnen een onderneming kan hiermee op een eenvoudige manier worden vormgegeven. De autorisatiemogelijkheden kunnen ook worden ingezet om de samenwerking tussen ondernemer en accountant te verbeteren.

SnelStart en TriFact passen door de goede prijsstelling perfect bij elkaar. SnelStart-gebruikers kunnen vanaf heden profiteren van de voordelen van deze laagdrempelige en scherp geprijsde manier van boeken; een koppeling is binnen enkele minuten gelegd.

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding SnelStart
Internet URL http://www.snelstart.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Ondernemers en accountants werken samen met SnelStart en RADAR [28-09-2017]

BizzCloud koppelt met SnelStart [24-08-2017]

Webwinkelfacturen koppelt webshops aan SnelStart API [28-07-2017]

Loon Salarissoftware is de tweede softwareleverancier die koppelt aan het nieuwe online boekhoudplatform van SnelStart [12-07-2017]

SnelStart lanceert online platform voor het MKB [04-07-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED