Softwarepakketten.nl

Software nieuws

TIE Kinetix tekent contract met gemeente Amsterdam voor e-facturatie

Plaatsingsdatum 28-07-2017
Berichtdatum Juli 2017

TIE Kinetix heeft met de gemeente Amsterdam een contract getekend om ruim 20.000 leveranciers van de gemeente in staat te stellen elektronische facturen uit te wisselen met de gemeente Amsterdam via het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix.

Ieder jaar versturen bedrijven ontzettend veel facturen naar de overheid. Omdat deze facturen grotendeels nog handmatig worden verwerkt en dit veel tijd en geld kost, zijn leveranciers van de Rijksoverheid sinds 1 januari 2017 verplicht om bij nieuwe inkoopovereenkomsten e-facturen in te dienen. Bovendien moeten alle aanbestedende diensten in Europa per november 2018 e-facturen kunnen ontvangen en verwerken.

E-facturen kunnen efficiënter verwerkt worden door de gemeente, en ook voor leveranciers werkt e-facturatie eenvoudiger en sneller.

Het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix biedt overheidsinstellingen oplossingen voor e-facturering met bedrijven, van groot tot klein. Het platform biedt diverse modules voor het eenvoudig en beveiligd verzenden en ontvangen van elektronische facturen in EDI/XML, PDF of via een factuurportaal.

De komende maanden zal de implementatie van de gemeente Amsterdam plaatsvinden, waarna de uitrol naar leveranciers naar verwachting begin 2018 zal starten.

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Overheid en semi overheid
Bronvermelding TIE kinetix
Internet URL http://www.TIEKinetix.com

Terug

Gerelateerde berichten

TIE Kinetix lanceert Campaign Center voor FLOW Partner Automation [09-11-2017]

TIE Kinetix & Unit4 lanceren add-on om elektronisch te factureren met de overheid voor Unit4 Wholesale klanten [31-10-2017]

E-factureren met de overheid heeft een beveiligde netwerkverbinding nodig [13-07-2017]

TIE Kinetix lanceert Business-to-Government e-Invoicing add-on voor Exact gebruikers [26-04-2017]

TIE Kinetix lanceert E-Archiving oplossing [12-02-2015]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED