Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Webwinkelfacturen koppelt webshops aan SnelStart API

Plaatsingsdatum 28-07-2017
Berichtdatum 28 juli 2017

Heeft u een webshop en maakt u hierbij gebruik van Magento, SEOshop, CCV Shop, Mijnwebwinkel of WooCommerce? Vanaf nu kunt u uw online administratie nog makkelijker aansluiten op een webshop, met de nieuwe koppeling van Webwinkelfacturen. Webwinkelfacturen is na Go2UBL en Loon Salarissoftware de derde softwareleverancier die aansluit op de nieuwe API van SnelStart.

Complexiteit webwinkels
Voor veel ondernemers is de financiële administratie geen hobby. Dit geldt ook voor een webshophouder. De financiële administratie van een webwinkel kan echter nog complexer zijn – zelfs die van een kleine webshop. Webwinkeliers zijn afwijkend ten opzichte van ‘gewone’ ondernemers. Qua financiële administratie onderscheiden ze zich om 4 redenen:

  1. Ze zijn internationaal georiënteerd;
  2. Webwinkels hebben te maken met online betalingen via payment service providers;
  3. Software voor webshops hebben hun eigenaardigheden;
  4. De marges zijn klein, vanwege grote concurrentie.

Online verkoop direct in uw boekhouding
De koppeling met Webwinkelfacturen koppelt webwinkelsoftware van verschillende leveranciers eenvoudig aan SnelStart. Binnen 5 minuten is de koppeling geactiveerd. Alle verkooptransacties worden automatisch toegevoegd aan de financiële administratie in SnelStart. Inclusief verwerking van btw, verzendkosten en kortingen. De koppeling voorkomt dubbele invoer, met minder fouten en levert een tijdsbesparing op. Dit geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week. De webwinkelier merkt het niet en hoeft de verkoop alleen nog maar af te boeken. Bestaande klanten in de SnelStart administratie worden gebruikt voor de boekingen. Als de klant nog niet aanwezig is, dan wordt deze aangemaakt. In de volgende release van de koppeling worden ook producten en verkoopfacturen ondersteund.

Webwinkelfacturen koppelt met de webshops van Mijnwebwinkel, Magento, WooCommerce, OpenCart, PrestaShop, CCV Shop, Lightspeed en Shopify.

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, Soort > Contentmanagement (CMS), Webshops, -tools, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > eBusiness, Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > EAI en Webservices
Bronvermelding SnelStart
Internet URL http://www.snelstart.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Ondernemers en accountants werken samen met SnelStart en RADAR [28-09-2017]

BizzCloud koppelt met SnelStart [24-08-2017]

SnelStart koppelt met TriFact365 voor volledig automatische factuurverwerking [10-08-2017]

Loon Salarissoftware is de tweede softwareleverancier die koppelt aan het nieuwe online boekhoudplatform van SnelStart [12-07-2017]

SnelStart lanceert online platform voor het MKB [04-07-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED