Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Syntrus Achmea Real Estate en Finance kiest voor Hyarchis Document Management

Plaatsingsdatum 24-07-2017
Berichtdatum 24 juli 2017

Syntrus Achmea Real Estate & Finance kiest voor het document management systeem (DMS) van Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen. Het DMS van Hyarchis levert de vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken een flinke tijdbesparing op. Bij de ontvangst van stukken voor een nieuwe hypotheekaanvraag worden direct vanuit de e-mail en scanner documenten aan een dossier toegekend. Daarbij worden documenten behorende bij bestaande dossiers sneller verwerkt. Tevens zijn deze eenvoudiger – en dus sneller – terug te vinden.

Syntrus Achmea RE&F ging op zoek naar een nieuwe partner, omdat de vorige maatwerkoplossing niet meer aan de eisen voldeed en inflexibel was geworden. Na een uitvoerig selectietraject werd Hyarchis aangewezen als nieuwe leverancier. Niet alleen vanwege de uitgebreide, generieke functionaliteiten van het systeem en de goede prijsstelling, maar ook vanwege de culturele fit. Hyarchis is als middelgrote Nederlandse softwareleverancier een gelijkwaardige partner voor de vermogensbeheerder. Ten slotte is het systeem naadloos te integreren met andere applicaties. Een belangrijke vereiste, gezien de aanschaf van een nieuw DMS onderdeel is van een breder digitaliseringstraject.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding Hyarchis
Internet URL http://www.hyarchis.com

Terug

Gerelateerde berichten

FNV kiest voor Hyarchis Legal [20-09-2017]

Wehkamp kiest Hyarchis Document Composition voor efficinte verwerking hoge documentvolume [09-05-2017]

Hyarchis DMS 2015 helpt documentprocessen optimaal te ondersteunen [11-12-2014]

Online samenwerken met klanten is de toekomst binnen financile branche [21-08-2014]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED