Softwarepakketten.nl

Software nieuws

In welke mate heeft de automatisering van de boekhouding invloed op de kwaliteit van managementrapportage

Plaatsingsdatum 23-07-2017
Berichtdatum juli 2017

Automatisering is tegenwoordig het onderwerp van de dag. Alles moet sneller, op elkaar aansluiten en automatisch gaan, maar zie jij als ondernemer dit uiteindelijk ook terug in de informatie die je gebruikt om je onderneming te sturen? Deze relatie onderzoek ik voor mijn scriptie ter afronding van de master Accounting & Control aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn onderzoek gaat na in welke mate de automatisering van de boekhouding invloed heeft op de kwaliteit van de managementrapportage.

Hiervoor ben ik op zoek naar ondernemers (of boekhouders, CFO’s, managers en dergelijke) die een beperkt aantal vragen wil beantwoorden over dit onderwerp. De uitkomst van de scriptie wordt gedeeld met de ondernemer indien gewenst. Hiermee kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar welk onderdeel van de administratie er meer geautomatiseerd kan worden om zo de kwaliteit van de managementinformatie te verbeteren.

Via deze link kunnen de vragen worden beantwoord: https://lnkd.in/g6jZT2f 

Het beantwoorden van de vragen neem 5 – 10 minuten in beslag. De gegevens worden als vertrouwelijk behandeld, waarbij ze alleen worden gebruikt voor dit onderzoek.

Onder de deelnemers wordt een adviesrapport verloot over uw financiële processen t.w.v. € 800.

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, Soort > Managementinformatie, Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials
Bronvermelding Mark van de Beek

Terug

13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED