Softwarepakketten.nl

Software nieuws

DDi Transaction Robot en FinConnect werkt

Plaatsingsdatum 18-07-2017
Berichtdatum 18 juli 2017

Naar aanleiding van de Meetup sessies die DDi Information Automation Engineers vorige maand heeft georganiseerd is de softwareontwikkelaar uit Hoofddorp (de komende maanden) druk met het doorontwikkelen van de Digitale Postkamer voor de assurantiebranche. De input van de professionals uit de branche wordt zeer serieus genomen. Eén van de wensen; het automatisch verwerken van slimme formulieren en naverrekeningen in samenwerking met FinConnect is nu al in gebruik.

Automatisch verwerken slimme formulieren en naverrekeningen
DDi en FinConnect – de maker van slimme formulieren en de module naverrekeningen – hebben de afgelopen 2/3 weken schouder aan schouder gestaan om de slimme formulieren en de naverrekeningen automatisch te laten verwerken door de DDi Transaction Robot. En het werkt al in de praktijk. De eerste twee kantoren profiteren hier al van. Zonder tussenkomst van enige menselijke handeling verwerkt de TA Robot – zoals DDi hem afgekort noemt – alle slimme formulieren en naverrekeningen die binnenkomen. Naast het bijwerken van de gegevens in het systeem, komen ze uiteraard direct in het juiste dossier, met de juiste omschrijving. De behandelaar krijgt een taak in zijn/haar werklijst om voor de klant aan de gang te gaan. Iets overtypen is hierdoor nooit meer nodig.

Naast deze praktische insteek hebben FinConnect en DDi meer ideeën met elkaar uitgewisseld. Thom Menssink, Directeur DDi: “We worden enthousiast van elkaar en krijgen hier een hoop extra energie van. Deze samenwerking gaat ongetwijfeld nog veel moois opleveren voor de verzekeraars.”

Categorie(n) Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Branche > Financials, Branche > Dienstverlening
Bronvermelding DDi Information Automation Engineers
Internet URL http://www.ddi.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Twee financile dienstverleners kiezen voor partnership DDi [26-10-2017]

DDi traint en verbetert continu de DDi Transaction Robot [12-10-2017]

DDi introduceert Straight Through Processing voor provinciale post [26-09-2017]

DDi Create incasseert nota's via iDeal van Bluem [19-09-2017]

DDi Create zorgt voor optimale klantcommunicatie bij Financile dienstverleners [12-09-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED