Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nmbrs lanceert Artificial Intelligence Assistant

Plaatsingsdatum 11-07-2017
Berichtdatum 11 juli 2017

In 2015 hebben Michiel Chevalier en Luis Abreu, COO en co-founder van Nmbrs®, de beslissing gemaakt om serieus te investeren in de ontwikkeling van Artificial Intelligence. Chevalier geeft aan dat dit besluit erg gemakkelijk was gemaakt. “De keuze om vol in te zetten op de ontwikkeling van slimme, zelflerende algoritmen was net zo natuurlijk en logisch als het ontwikkelen van ons payroll product in de cloud, dit was geen visie maar een absolute no-brainer”.

Artificial Intelligence-algoritmen zijn, in tegenstelling tot traditionele algoritmen, in staat om zichzelf te verbeteren op basis van eigen bevindingen. Hoe meer input de algoritmen krijgen, des te nauwkeuriger en sterker hun statistische analyses worden. Voor dit proces hebben ze echter een sterke behoefte aan data, zonder grote hoeveelheden data leren de algoritmen niet snel genoeg. Nmbrs® verzamelt al meer dan 10 jaar HR- en salaris data. “We kunnen beschikken over een grote hoeveelheid data, wat het mogelijk maakt om onze algoritmen razendsnel te kunnen trainen. En maandelijks komen er ongeveer 500.000 loonstroken bij waarmee we aan de slag kunnen.”

De lancering van de eerste Nmbrs® Ai Assistant betekent een nieuwe mijlpaal in de toekomst van salarissoftware. Op termijn wordt een veelvoud aan Nmbrs® Ai Assistants verwacht, die het werk van de HR- en payroll specialist efficiënter zullen maken. “Wij zijn er van overtuigd dat onze A.I.-algoritmen de kroonjuwelen zullen zijn waarmee klanten van Nmbrs® zich op termijn kunnen onderscheiden op de markt,” aldus Michiel Chevalier, CEO.

Categorie(n) ICT Innovatie, Robotic (accounting), Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Nmbrs
Internet URL http://www.nmbrs.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Nmbrs maakt de digitale salarisstrook interactief [01-06-2015]

Nmbrs beschikt nu ook over ISAE 3402 type II [19-12-2014]

HR en Salarisdienstverlening beter in beeld met gratis website [02-10-2014]

Nmbrs lanceert nieuwe revolutie: Gratis toegang voor alle gebruikers [02-10-2014]

Innovatieve HR- en salarissoftware ook in Zweden [02-10-2014]


1 november 2017
ICT Accountancy Jaarcongres
Met als hoofdthema Blockchain (3 ervaren sprekers). Maar ook de waarde van Big data, overview IT-recht (met AVG), Cyber risico management, Realtime accounting, PSD2, Instant Payments, actuele ontwikkelingen en ICT Accountancy award.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED