Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Elektronische-Aangifte.nl wordt Fiscaal-Online.nl

Plaatsingsdatum 05-07-2017
Berichtdatum 5 juli 2017

Vanaf vandaag gaat Elektronische-Aangifte.nl verder onder de naam Fiscaal-Online.nl. Sinds 2005 specialiseert het bedrijf zich in het online verzenden van fiscale aangiften naar de Belastingdienst. De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe fiscale producten toegevoegd aan het aanbod. Het bedrijf wil deze groei doorzetten en verder uitbreiden. Fiscaal-Online.nl is daarom de perfecte naam die aansluit bij het huidige aanbod en de ambities.

Naast de naam veranderen er nog een aantal zaken. Zo wordt er niet meer gewerkt met een proefaccount van veertien dagen. Proefaccounts zijn oneindig geldig en men houdt altijd toegang tot de gegevens. Daarnaast heeft Fiscaal-Online.nl een tweetal totaalpakketten geïntroduceerd voor ondernemers die meerdere fiscale zaken online regelen.

Nieuwe website
Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl en website: www.fiscaal-online.nl. Deze nieuwe website is vanaf vandaag online en geeft een compleet overzicht van de producten van Fiscaal-Online.nl. De komende jaren wordt dit aanbod verder uitgebreid met nieuwe fiscale producten.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Belastingen, Juridisch en Subsidie
Bronvermelding Fiscaal-Online.nl
Internet URL http://www.fiscaal-online.nl

Terug

13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED