Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Croonwolter&dros kiest opnieuw voor ICT-gemak met een vijfjarig all-in-contract met Acto

Plaatsingsdatum 04-07-2017
Berichtdatum 4 juli 2017

Na de fusie van Croon en Wolter & Dros per 1 januari 2017 heeft de nieuw ontstane organisatie, Croonwolter&dros, wederom gekozen voor de software en uitgebreide dienstverlening van Acto Informatisering. De beide organisaties hadden ieder hun eigen specifieke all-in-contract met Acto. Vanwege de fusie zijn deze opengebroken, met als uitkomst een nieuw all-in-contract. Daarmee wordt de band tussen installateur en ICT-bedrijf verder verstevigd, met nóg meer focus op het ontzorgen van de organisatie op gebied van ICT. Acto zorgt er daarbij voor dat alle vestigingen van Croonwolter&dros overal en altijd kunnen beschikken over de nieuwste software en de nieuwste releases. Het nieuwe contract heeft in principe een looptijd van vijf jaar.

Voorspelbare ICT-kosten dankzij all-in meerjarencontract
Croonwolter&dros heeft nu onbeperkt beschikking over alle door Acto ontwikkelde softwareoplossingen, en bovendien over producten die Acto in de komende jaren nog gaat ontwikkelen. Het all-in-meerjarencontract zorgt daarnaast voor een inzichtelijke kostenstructuur, waardoor deze kosten voor Croonwolter&dros voorspelbaar en beheersbaar worden. Croonwolter&dros kiest met Acto voor een partij die continu de software optimaliseert en nieuwe innovatieve ontwikkelingen doorvoert, zodat het bedrijf zijn concurrentiepositie verder kan uitbreiden.

Partnership voor ontwikkeling van software
Aan de overeenkomst is bovendien een clausule toegevoegd voor een partnership op het gebied van strategische productontwikkeling. Hiermee zal Croonwolter&dros als een van de partners samen met Acto de kennis en kunde delen voor de verdere evolutie van de Acto-software en direct betrokken worden bij het ontwikkelprogramma Acto Invictus, dat afgelopen voorjaar is gestart.

Categorie(n) Branche > Bouw en installatie
Bronvermelding Acto Informatisering
Internet URL http://www.acto.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Verhoog efficiency door koppeling met webshops [25-10-2017]

Acto ontwikkelt next generation ERP-software met Thinkwise low-code platform [22-09-2017]

Snel en foutloos bestellen met webservice Ketenstandaard Bouw en Installatie [27-06-2017]

Spindler Installatietechniek kiest voor toekomstbestendige oplossing van Acto [02-01-2017]

Acto software is UBL-Ready [29-11-2016]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED