Softwarepakketten.nl

Onderzoek

ICT Accountancy award 2017: de meest innovatieve software gericht op de accountancybranche

Plaatsingsdatum 25-10-2017
Berichtdatum Oktober 2017

Hoe innovatief zijn softwareleveranciers gericht op de accountancybranche?

(Bijgewerkt 2 november 2017)

Tijdens het ICT Accountancy jaarcongres 2017 op woensdag 1 november 2017 is de "ICT Accountancy award 2017" uitgereikt voor de meest innovatieve software, gericht op de accountancybranche. Softwareleveranciers (en anderen) kunnen oplossingen nomineren om in aanmerking te komen voor de ICT Accountancy award.

Een deskundige vakjury bepaalde eerder welke drie oplossingen in de finale terecht kwamen tijdens het ICT Accountancy jaarcongres op 1-11-2017. Tijdens deze finale kregen betreffende leveranciers de gelegenheid om hun oplossing aan het publiek te presenteren. Het publiek bepaalde vervolgens tijdens het congres welke oplossing de ICT Accountancy award heeft gewonnen.

De vakjury bestaat dit jaar uit:
Tony van Oorschot, Informatiemanager SRA 
Arjan Gelderblom, consultant Full.Finance Consultants
- Guus Ham, directeur Novak
- Gerard Bottemanne, Onderzoeksbureau GBNED.

Van de volgende leveranciers is een inzending ontvangen:
- Accept Development;
- App Tomorrow;
- BPM Software;
- CaseWare Nederland;
- Cash Software;
- eVerbinding;
- Exact Software;
- Minox;
- MLE;
- Nmbrs;
- Qics;
- SmartBooqing;
- Webwinkelfacturen;
- Wolters Kluwer Twinfield.

Jury beoordeling
De overall conclusie van de jury is dat we veel productverbeteringen zien waarvan de markt mogelijk nog onvoldoende op de hoogte is.
Ook zien we goede uitbreidingen bij bestaande oplossingen waardoor deze beter aansluiten bij de behoefte vanuit de markt.

Uiteindelijk heeft de jury unaniem de volgende drie leveranciers genomineerd (in willekeurige volgorde) om hun oplossing op woensdag 1 november 2017 te tonen aan het publiek van het ICT Accountancy congres.

  • Qics met “Planning, uren registratie, factureren en BI”;
  • eVerbinding met “Standaard RGS verrijking op élke afgeleverde factuur EN standaard conversie tussen verschillende factuurstandaarden: SCOBDO.eu”.
  • Minox met “Bizcuit Business Connected”;

Juryverslag
Een compleet juryverslag is hier te raadplegen.

eVerbinding winnaar ICT Accountancy award 2017
Het publiek bepaalde op 1 november 2017 dat met ruime meerderheid eVerbinding dit jaar de winnaar is geworden van de ICT Accountancy award 2017.
 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie
Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED
Internet URL http://www.gbned.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Presentaties ICT Accountancy Jaarcongres 1-11-2017 beschikbaar met o.a. big data, blockchain, cyber risicomanagement en AVG [02-11-2017]

ICT Accountancy softwaregids 2018: overzicht van standaard software van meer dan 100 leveranciers gericht op de accountancy [30-10-2017]

Presentaties beschikbaar van praktijkdag: scannen, herkennen, elektronische factuurverwerking en robotic accounting 2017 [14-09-2017]

Scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking op basis van robotic accounting [12-09-2017]

RGS: Uniform rekeningschema voor alle bedrijven [10-09-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED