Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Loon Salarissoftware is de tweede softwareleverancier die koppelt aan het nieuwe online boekhoudplatform van SnelStart

Plaatsingsdatum 12-07-2017
Berichtdatum 12 juli 2017

Makkelijker verlonen met koppeling
Het betalen van de salarissen is nu nog makkelijker geworden met de nieuwe koppeling. Vanuit Loon worden de loonjournaalposten automatisch in de boekhouding in SnelStart toegevoegd. Loon exporteert uiteraard ook de salarisbetalingen naar de bank. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de kans op fouten wordt kleiner.

Wie volgt?
Loon is het eerste salarispakket dat aansluit op het nieuwe online platform van SnelStart. SnelStart heeft als doel om de boekhouding volledig te automatiseren. Het platform, waar branchegerichte softwareleveranciers op kunnen aansluiten, is hierin een belangrijke stap. Naast salarispakketten kan men denken aan software voor CRM, webshops of rapportage. Ook vakspecifieke applicaties voor bijvoorbeeld kappers of fietsenmakers kunnen direct aansluiten.

Volgens Jakob Jan Brouwer, partnermanager van SnelStart is niet de vraag welke partner binnenkort aansluit, maar wel wanneer de volgende koppeling gereed is. Wordt vervolgd.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > Loon-, salaris- en HRM software, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding SnelStart
Internet URL http://www.snelstart.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Ondernemers en accountants werken samen met SnelStart en RADAR [28-09-2017]

BizzCloud koppelt met SnelStart [24-08-2017]

SnelStart koppelt met TriFact365 voor volledig automatische factuurverwerking [10-08-2017]

Webwinkelfacturen koppelt webshops aan SnelStart API [28-07-2017]

SnelStart lanceert online platform voor het MKB [04-07-2017]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED