Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Provincie Utrecht werkt als eerste provincie met Octopus

Plaatsingsdatum 06-07-2017
Berichtdatum juni 2017

Het door TrueLime ontwikkelde procesmanagementsysteem Octopus BPM is in staat om de secretarissen van de bezwaarcommissie efficiënter te ondersteunen in de bezwaarschriftbehandeling. Bovendien kan Octopus los worden afgenomen op verschillende procedures. De mate van flexibiliteit van implementatie en het feit dat Octopus al vele jaren beproefd is, gaf voor de Provincie Utrecht de doorslag om voor Octopus te gaan. “Door het gebruik van Octopus gaan we gemakkelijker informatie verzamelen om te sturen op kwaliteit van besluitvorming in de organisatie,” legt Peet de Reuver, teamleider bij de Provincie Utrecht, de keuze voor Octopus toe.

TrueLime’s Riens Nederlof, projectleider van het implementatietraject, ziet ook veel voordelen bij het gebruik van Octopus: “Met betrekking tot de bezwaarschriftprocedure voldoet Octopus BPM aan alle Awb-regels waar de provincie zich aan dient te houden. Bovendien is Octopus zodanig ontworpen en doorontwikkeld dat het op implementatieniveau in te richten is overeenkomstig de werkwijze van de klant. Ten slotte zorgt een dergelijke efficiënte inrichting van de bezwaarschriftprocedure ook voor lagere proceskosten.”

Lees hier het verhaal over de implementatie...

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM), Branche > Juridisch
Bronvermelding Truelime
Internet URL http://www.truelime.nl

Terug

13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED