Softwarepakketten.nl

White papers

Figlo Platform, een (1) online adviesoplossing voor ieder financieel advies.

Plaatsingsdatum 08-03-2016
Berichtdatum Maart 2016

Met het Figlo Platform heeft u de beschikking over een alles-in-1 pakket. Eenvoudig financieel inzicht en uitvoerige financiële planning vanuit één systeem. Omdat het Figlo Platform een online applicatie is, kunt u het Platform overal bereiken. 

Figlo staat voor innovatie en efficiëntie. We verbeteren doorlopend onze software. Daarnaast letten we op compliance, werken we continue aan eenvoudige rapportages en ondersteunen we in het geven van deeladviezen.

Uw invloed op de financiële situatie van uw klant is groot en biedt ruime mogelijkheden om uw diensten uit te breiden en daar passend voor te worden beloond. U kunt nu naast de jaarrekening en belastingaangifte drie nieuwe vormen van dienstverlening toevoegen aan uw adviespraktijk.

Het Persoonlijk Financieel Overzicht (PFO) verstrekt u jaarlijks bij de jaarrekening en aangifte. Het geeft de klant naast financieel inzicht en overzicht ook rust. Hij krijgt antwoord op de vraag of hij zijn huidige u levensstandaard ook in de toekomst kan voortzetten. Door data uit uw accountants- aangiftesoftware te koppelen met het Figlo Platform genereert u in maximaal één uur een PFO in uw eigen look en feel.

Demo ICT Accountancy YouTube-kanaal

Extra advieswerk in de vorm van een Persoonlijk Financieel Plan (PFP) vloeit voort uit het Persoonlijk Financieel Overzicht. In twee tot drie uur stelt u een financieel plan op. Het is ook mogelijk deeladviezen te maken. Denk aan pensioenplanning, vermogensoverdracht, herstructurering en vervreemding en risicovraagstukken over het vermogen.

Bijvoorbeeld planning eerder met pensioen

Demo ICT Accountancy YouTube-kanaal

Periodieke updates van het PFO en het PFP zorgen ervoor dat ze hun waarde behouden. De jaarlijkse bespreking van de jaarrekening en de aangifte is een goed moment om te kijken of de klant nog op koers ligt om zijn (levens)doelen te realiseren en of bijsturing noodzakelijk is vanwege wijzigingen in de  persoonlijke of financiële situatie van de klant. Dit is dan een standaardonderdeel van de aangifte / jaarrekening (aangifte +). Het mooie van deze vorm van dienstverlening is dat het niet veel extra tijd hoeft te kosten.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies, Soort > Beleggingen, Pensioen, Financile planning
Bronvermelding Figlo
Internet URL http://www.figlo.com

Terug

13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED