Softwarepakketten.nl

Onderzoek

NBA-rapport: impact ICT-trends op mkb-accountant

Plaatsingsdatum 18-03-2015
Berichtdatum 18 maart 2015

Het NBA-rapport "ICT-trends, kansen en bedreigingen voor de mkb-accountant" is vandaag verschenen. Het rapport brengt de belangrijkste ontwikkelingen op ICT-gebied in kaart en vertaalt deze naar (mogelijke) gevolgen voor de mkb-accountant.

Het rapport bespreekt zowel de kansen als de bedreigingen voor zowel het mkb als de mkb-accountant. Duidelijk is in elk geval dat ICT de komende decennia veel invloed zal hebben op beide groepen. Zo blijkt uit onderzoek dat 60 procent van de leidinggevenden (executives) de overtuiging heeft dat de markt waarin hun organisatie actief is er in 2020 significant anders uit ziet. Meer dan 10 procent vreest dat als gevolg daarvan hun organisatie wordt bedreigd in hun voortbestaan. Het rapport gaat in op de verschillende manieren waarom de mkb-accountants kunnen inspelen op deze ontwikkelingen.
Opvragen rapport...

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Accountant.nl / NBA
Internet URL http://www.accountant.nl

Terug

Gerelateerde berichten

Samenstelpraktijk zal na XBRL blijven bestaan [05-11-2011]

XBRL: Samenwerking accountants met softwareleveranciers [11-09-2009]


1 november 2017
ICT Accountancy Jaarcongres
Met als hoofdthema Blockchain (3 ervaren sprekers). Maar ook de waarde van Big data, overview IT-recht (met AVG), Cyber risico management, Realtime accounting, PSD2, Instant Payments, actuele ontwikkelingen en ICT Accountancy award.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED