Softwarepakketten.nl

White papers

Inrichten van financile processen m.b.v. een Corporate Payment Hub

Plaatsingsdatum 19-02-2015
Berichtdatum Februari 2015

White paper

UITDAGINGEN BIJ HET INRICHTEN VAN FINANCIËLE PROCESSEN en hoe deze te tackelen met behulp van een Corporate Payment Hub

Management summary
Betalingsverkeer is aan verandering onderhevig. Veel financiële processen zijn fraudegevoelig en handmatig ingericht. Wanneer een organisatie ervoor kiest om deze  processen her in te richten, komen er een aantal uitdagingen om de hoek kijken.

De migratie naar de Single Euro Payments Area (SEPA) heeft organisaties gedwongen om hun betalingsverkeer onder de loep te nemen. Door SEPA zijn organisaties er achter gekomen dat ze een grote verscheidenheid aan systemen in huis hebben. Dit allemaal aan SEPA aan te passen is wel gelukt, maar heeft veel geld en tijd gekost. Nu bedrijven de blauwdruk hebben doordat ze SEPA hebben moeten oplossen, kunnen ze gemakkelijk de processen gaan stroomlijnen.

Een andere trend naast SEPA, de trend tot Straight Through Processing (STP), richt zich op het automatiseren van processen zonder menselijke tussenkomst. Een trend afkomstig uit de financiële wereld. Veel organisaties wensen hun processen door middel van STP in te richten, daar waar STP raude reduceert.

SEPA en STP zijn veelal de twee hoofdredenen voor organisaties om tot het volgende besluit te komen: de financiële processen moeten heringericht worden. Tijdens de herinrichting lopen organisaties tegen de volgende uitdagingen aan: hoe om te gaan met multibank betaalprocessen, automatisering en veiligheid, audits op betaalprocessen, het centraliseren van informatiestromen en hoe compenseren we de tekortkoming van de banken.

De PowertoPay Corporate Payment Hub is de basis voor de herinrichting van de financiële processen binnen een organisatie. De Hub is een multibank, geautomatiseerd, auditable, beveiligd en innovatief corporate SaaS betaalplatform wat financiële processen automatiseert en stroomlijnt.

PowertoPay en haar Payment Hub dienen door de koppel mogelijkheden en haar value added services (uitgebreide autorisatiestructuur, conversiediensten etc.) als Payments Factory: een shared service center dat betaalprocessen centraliseert en optimaliseert. Uw betalingsverkeer, wij regelen het. Met het oog op de lange termijn is de Payment Hub daarom hét basis platform om de financiële processen mee her in te richten en de bovenstaande uitdagingen op een efficiënte en toekomst vaste manier mee op te lossen.

Inhoudsopgave van de white paper:
- VOORWOORD
- MANAGEMENT SUMMARY
- INLEIDING
- DE VIER UITDAGINGEN VOOR CORPORATES
- MULTIBANK
- AUTOMATISERING EN VEILIGHEID
- INFORMATIESTROMEN
- TEKORTKOMING VAN DE BANKEN
- OPLOSSINGEN VOOR DE VIER UITDAGINGEN
- DE HUB IS MULTIBANK
- DE HUB IS GEAUTOMATISEERD
- DE HUB STROOMLIJNT INFORMATIE
- DE HUB VULT TEKORTKOMINGEN AAN
- ZOEK DE VERSCHILLEN
- DE POWERTOPAY CORPORATE PAYMENT HUB
- INTERNATIONAAL BETALINGSVERKEER EN SWIFT
- CONCLUSIE

Opvragen white paper
Lees de complete (42 pagina’s tellende) white paper van PowertoPay (PDF)…

Categorie(n) Soort > Treasury-, Cash en Payment management, Branche > Financials
Bronvermelding PowertoPay
Internet URL http://www.powertopay.com

Terug

13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED