Softwarepakketten.nl

White papers

Combinatie van BI en CPM die alle (ERP) systemen koppelt bij Verder International

Plaatsingsdatum 09-09-2013
Berichtdatum 9 september 2013

Verder International heeft ambitieuze groeiplannen. Effectieve, actuele financiële verslaglegging is daarvoor onmisbaar. Het bedrijf gebruikte voorheen Excel-sheets om informatie van vestigingen te consolideren op roepsniveau. Dit leidde maandelijks tot veel, handmatig en foutgevoelig werk.

Michiel van Mourik, group controller bij het hoofdkantoor: “Iedereen werkte met een eigen versie van de waarheid. We waren veel tijd kwijt aan discussies over de juiste cijfers.Met het management informatiesysteem BOARD hebben we een schil ontwikkeld over onze Excel files en ERP datebases om deze data te structureren. In nauwe samenwerking met CPMview hebben we ons consolidatieproces geautomatiseerd".

Download white paper: Combinatie van BI en CPM die alle (ERP) systemen koppelt bij Verder International (PDF)

Categorie(n) Soort > Managementinformatie, Soort > Planning en control, Branche > Financials
Bronvermelding CPMview

Terug

Gerelateerde berichten

Van der Valk: scherpe blik op budgetten, inkopen en omzet [09-09-2013]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED