Softwarepakketten.nl

White papers

White paper B2B: Business-to-Boer

Plaatsingsdatum 12-12-2013
Berichtdatum 2013

Samenwerking en het aangaan en onderhouden van waardevolle relaties worden steeds belangrijker. Met de huidige economische ontwikkelingen op de achtergrond, neemt het belang van customer relationship management (CRM) hierbij navenant toe. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook in de agrarische sector. Maar hoe speelt de agriketen in op zijn bijzondere relatie met de boer? En wat doet de keten zelf voor een zo optimaal mogelijke dienstverlening richting zijn unieke klant?

De white paper van CRM Partners beschrijft de rol van informatiedeling in de agriketen bij een succesvolle relatie met de boer.

Opvragen white paper B2B: Business-to-Boer (PDF)

 

Categorie(n) Branche > Landbouw, tuinbouw en visserij, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding CRM Partners
Internet URL http://www.crmpartners.nl

Terug

Gerelateerde berichten

CRM Partners doet een fastforward naar de vereniging van de toekomst [12-05-2015]

White paper Futureproof Membership met CRM: hot topic voor verenigingen en branche organisaties [12-12-2013]

White paper Kansen door de Zorgplicht: Hoe financiele dienstverleners de zorgplicht voor zich kunnen laten werken [12-12-2013]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED