Softwarepakketten.nl

White papers

White paper Futureproof Membership met CRM: hot topic voor verenigingen en branche organisaties

Plaatsingsdatum 12-12-2013
Berichtdatum 2013

Het centraal stellen van de klant is een hot topic voor verenigingen en brancheorganisaties blijkt uit verschillende onderzoeken. Dit whitepaper laat zien waar zij precies mee worstelen, maar geeft ook inzicht in de meer concrete elementen van dat probleem. Waarom is inzicht in data zo belangrijk bij het centraal stellen van leden? En waarom is het vastleggen van basisgegevens in separate systemen daarvoor niet meer toereikend?

In deze paper wordt toegelicht hoe CRM-software daarbij de juiste ondersteuning biedt en waarde toevoegt aan het ledenbestand. Zo bouwen ledenorganisaties aan een toekomstvast relatiebestand en aan futureproof membership voor hun leden.

Opvragen White paper Futureproof Membership met CRM: hot topic voor verenigingen en branche organisaties (PDF)

 

Categorie(n) Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing, Soort > Abonnementen- en Ledenadministratie
Bronvermelding CRM Partners
Internet URL http://www.crmpartners.nl

Terug

Gerelateerde berichten

CRM Partners doet een fastforward naar de vereniging van de toekomst [12-05-2015]

White paper Kansen door de Zorgplicht: Hoe financiele dienstverleners de zorgplicht voor zich kunnen laten werken [12-12-2013]

White paper B2B: Business-to-Boer [12-12-2013]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED