Softwarepakketten.nl

White papers

White paper Online samenwerken: meer efficiency geeft accountant ruimte voor advies

Plaatsingsdatum 19-01-2014
Berichtdatum 2013

Steeds meer accountants- en administratiekantoren zien kansen in het digitaal werken. Ze willen hun cliënten dienstverlening aanbieden waarbij online samenwerking centraal staat. Traditionele portalen zijn voornamelijk gericht op de communicatie van het eindproduct en het goedkeuringsproces. De echte winst valt echter te halen in het proces naar het eindproduct toe. Accountants kunnen meer van waarde zijn voor hun cliënten als zij die meer inzage geven in het bewerkingsproces. Daarvoor is het gebruik van geschikte tools essentieel. Online platforms maken samenwerking mogelijk die gericht is op het totale werkproces: van het aanleveren en vastleggen van gegevens, het leveren van adviesdiensten tot het delen van het resultaat.

Opvragen white paper Online samenwerken: meer efficiency geeft accountant ruimte voor advies (PDF)

Zie ook deel 2 via de Blog op de website van UNIT4...

Categorie(n) SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies, Soort > Portaaltoepassingen en eCommunity software
Bronvermelding UNIT4

Terug

Gerelateerde berichten

CFO in the Digital Age [10-12-2016]

White paper: In vijf stappen naar een optimaal werkproces [02-02-2014]

White paper: toekomst gericht advies in plaats van terugblikkende beschouwing door accountants [19-01-2014]


13 december 2017
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk
Aan de orde komt: overview elektronisch factureren, Europese standaard EN 16931, SCOBDO.eu: automatische conversie, elektronisch factureren en de originele factuur, elektronisch factureren en de overheid, elektronisch factureren internationaal met o.a. VAT compliance verplichtingen, PEPPOL netwerk, elektronisch factureren in de praktijk, robotic accounting en machine learning en elektronisch factureren en factuurscenario's.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED