Softwarepakketten.nl

White papers

White paper Online samenwerken: meer efficiency geeft accountant ruimte voor advies

Plaatsingsdatum 19-01-2014
Berichtdatum 2013

Steeds meer accountants- en administratiekantoren zien kansen in het digitaal werken. Ze willen hun cliënten dienstverlening aanbieden waarbij online samenwerking centraal staat. Traditionele portalen zijn voornamelijk gericht op de communicatie van het eindproduct en het goedkeuringsproces. De echte winst valt echter te halen in het proces naar het eindproduct toe. Accountants kunnen meer van waarde zijn voor hun cliënten als zij die meer inzage geven in het bewerkingsproces. Daarvoor is het gebruik van geschikte tools essentieel. Online platforms maken samenwerking mogelijk die gericht is op het totale werkproces: van het aanleveren en vastleggen van gegevens, het leveren van adviesdiensten tot het delen van het resultaat.

Opvragen white paper Online samenwerken: meer efficiency geeft accountant ruimte voor advies (PDF)

Zie ook deel 2 via de Blog op de website van UNIT4...

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren > Software advies, Soort > Portaaltoepassingen en eCommunity software, SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding UNIT4

Terug

Gerelateerde berichten

CFO in the Digital Age [10-12-2016]

White paper: In vijf stappen naar een optimaal werkproces [02-02-2014]

White paper: toekomst gericht advies in plaats van terugblikkende beschouwing door accountants [19-01-2014]


1 november 2017
ICT Accountancy Jaarcongres
Met als hoofdthema Blockchain (3 ervaren sprekers). Maar ook de waarde van Big data, overview IT-recht (met AVG), Cyber risico management, Realtime accounting, PSD2, Instant Payments, actuele ontwikkelingen en ICT Accountancy award.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED