Softwarepakketten.nl

White papers

White paper: toekomst gericht advies in plaats van terugblikkende beschouwing door accountants

Plaatsingsdatum 19-01-2014
Berichtdatum 2013

Door de toenemende automatisering van de werkprocessen in de accountancybranche richten accountants hun blik steeds meer op de toekomst. Met de vertaling van de cijfers uit het verleden naar een concreet toekomstbeeld spreekt de accountant meer de taal van de ondernemer, die altijd met zijn toekomst bezig is. Waar voorheen de focus op de jaarrekening lag - en alleen werd teruggeblikt op het verleden - maken vandaag de dag daarom steeds meer kantoren de stap naar toekomstgericht adviseren. Maar hoe organiseert u dat advies?

Lees in de whitepaper van UNIT4 Accountancy hoe u als vertrouwenspersoon en sparringpartner in één de ondernemer kunt helpen zijn onderneming optimaal te laten renderen.

Opvragen publicatie: White paper: toekomst gericht advies in plaats van terugblikkende beschouwing door accountants (PDF)

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies
Bronvermelding UNIT4

Terug

Gerelateerde berichten

CFO in the Digital Age [10-12-2016]

White paper: In vijf stappen naar een optimaal werkproces [02-02-2014]

White paper Online samenwerken: meer efficiency geeft accountant ruimte voor advies [19-01-2014]


1 november 2017
ICT Accountancy Jaarcongres
Met als hoofdthema Blockchain (3 ervaren sprekers). Maar ook de waarde van Big data, overview IT-recht (met AVG), Cyber risico management, Realtime accounting, PSD2, Instant Payments, actuele ontwikkelingen en ICT Accountancy award.
Meer info en aanmelden...


CreAim

Informer software

KING

Timewriter

MUIS Software


Onerzoeksbureau GBNED